Mi-am făcut curățenie pe hard-disk

Înainte la mine în cameră era o mare harababură. ce zic eu harababură, dezastru. Și consideram că nu trebuie să fac curat, pentru că oricum se face mizerie din nou. Ceea ce adevărat, dar nu înseamnă că nu faci curat. Și hainele se murdăresc, dar tot le speli.

Toate asta până într-o zi. Aveam nevoie urgent de un stick să fac o instalare de Windows. Ia stick-ul de unde nu-i. Și așa am decis să fac curat peste tot în cameră, astfel că nu voi mai avea situații de genul pe viitor și mă voi putea concentra pe ce este important, adică productivitatea. Acum am toate stick-urile la îndemână și le găsesc foarte ușor, ori de câte ori am nevoie de unul dintre ele.

Și am observat o legătură între productivitate și curățenie. Nu doar în cameră, dar și între fișierele de pe hard-disk. Mi-am dat seama că atunci când e ordine la mine în cameră, sunt mai productiv și mai dornic să am ore productive. Pentru că tot ce este în jurul meu mă inspiră. Bine, nici nu ai cum să fii inspirat de o cameră murdară.

O cameră murdară te invită la lene, la procastinare. Nu poți productiv într-un mediu care nu îți oferă un vibe pozitiv care te face se te simți bine. Poți cel mult să te forțezi, Dar nu e același lucru. Așa că e cel mai bine să îți rezervi o zi să faci curățenie în cameră și apoi poți trece de-a doua zi la productivitate.

La fel și cu fișierele de pe hard-disk. Le-am organizat atât de bine, încât atunci când caut ceva găsesc extrem de ușor. Am organizat folderele pe tipuri de fișiere și am câte un folder separat pentru muzică, pentru fișiere video, pentru grafici etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.