Cum a evoluat productivitatea mea de când mă trezesc la 6 dimineața

Acum o săptămână am luat o decizie surprinzătoare: mă trezesc la 6 dimineața în fiecare zi lucrătoare. I-am zis lui Răzvan că voi face acest lucru și el a zis că nu cred că va schimba ceva. Și iată că a schimbat ceva.

Hai mai întâi să vă explic cum decurgea o zi de-a mea pe ore, înainte de această schimbare:

  • 07:00 – 08:00: rutina de dimineață
  • 08:00 – 13:00: job
  • 13:00 – 22:00: timp liber, care poate fi folosit la orice, dar mai ales la productivitate

Și ce am observat eu că nu aveam chef, după ce veneam acasă să scriu pe blog. Așa că am decis să mai adaug o oră de productivitate, dimineața de la 6 la 7. Și, surprinzător, m-am trezit 5 zile lucrătoare consecutiv la 6.

În ora câștigată scriu un articol pentru pentru diverse site-uri. Nu știu de ce, dar dimineața mă simt mai productiv și cu chef de treabă, decât după patru ore de job. Și asta mă ajută, pentru că mie îmi e mai ușor să scriu dimineața decât pe parcursul zilei.

Probabil că te întrebi cum mă afectează o oră de somn în minus, nu? Ei bine, am convenit cu Răzvan să mutăm ședința cu o jumătate de oră mai devreme pentru a putea câștiga timp de somn. Și cred că cu 7 ore și jumătate de somn, pot duce o zi productivă full.

Știu că sunt abia la a 20 zi de de când mă scol la 6, dar simt că mi-e din ce în ce mai ușor să mă trezesc așa devreme. Cum spun eu: mi-a cam intrat în sânge. Ține totuși minte, că o zi productivă poate începe la orice oră, dacă îți îndeplinești toate scopurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.